Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65297
Kuikka
Participant

Hei ja muut palstan kirjoittelijat!

Oli tosi mukava lukea Leijonan hoitoputken päivitystä ja onnittelut, että sulla hoidot alkaa olla ohi! Tällaiset tarinat antaa itsellekin uskoa, että vielä se tulee mullekin se maaliinpääsy tässä hoitoputkessa.

Itselläni oli vasta toinen sytohoito tänään eli 4 jäljellä ja sen jälkeen vielä sädehoito ja hormonihoidon aloitus ja Herceptin rokotushoito jatkuu vielä sädehoitojen jälkeenkin.

Miten te muut olette ajatelleet hoitaa sädehoitoviikkojen ajan poissaolot töistä – oletteko sairauslomalla vai menettekö jo töihin kun sytohoidot ohi? Itse mietin sitä, että jos sädehoidossa tulee paikan päällä aina jotain viiveitä (ajat myöhässä, laiterikot – näistähän on kirjoitettu olevan) niin matkoineen päivineen siinäkin voi sitten mennä aikaa ja tuntuisi aika katkonaiselta työpäivät jos yrittäisi käydä töissä ja sädehoidossa samaan aikaan (ja kun monillahan alkaa myös hormonihoito sivuoireieen samaan aikaan kun on sädehoito alkamassa). Monihan taitaa olla sairauslomalla vielä sädehoitoviikkojen ajankin, mutta osa aloittaa jo työt.

Entä onko sitä miten raihnaisessa kunnossa kun on kaikki sytohoidot käynyt läpi? Nythän vointi on vielä hyvä itselläni mutta tilanne voi olla toinen kun viimeinenkin sytohoito saatu.

Tsemppiä kaikille hoitoputkessa oleville sekä sen jo läpikäynneille!