Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Rintasyöpäepäily – apuaaa Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpäepäily – apuaaa

Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpäepäily – apuaaa

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Rintasyöpäepäily – apuaaa Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpäepäily – apuaaa

#65283
Sohvi
Participant

Olisi kiva kuulla, miten teillä asiat eteni. Itse kävin viime vuonna ikäkausitarkastuksessa ja kesän lopulla mieheni sanoi, että nännini näyttää menneen sisään. Vähättelin itse asiaa, olinhan viime vuonna käynyt ja ensi vuonna taas edessä. Sitäpaitsi en tuntenut kyhmyjä tai herneitä, ajattelin, että ne pitää olla. Olin onnekas, että menin työpaikkalääkärille. Hän pisti samantien kuvaan ja ultraan ja siinä jo hän huomasi jotain, joten näyte otettiin. 2 päivää ja radiologi soitti(koska lekuri oli lomalla) ja sanoi, että tämä siirtyy nyt kirralle, soittavat maanantaina. Minulla tämä eteni niin nopeasti, että kaikesta tästä olin jo kahden viikon päästä leikkauksessa.
Kasvain oli kuitenkin jo 3 cm, joten välillä olen miettinyt jos tuo on ollut jo viime vuonna, mutta ei ole mammografiassa näkynyt. Toisaalta, on turha tuhlata tuolle ajatuksia, nyt olen jo ekassa sytossakin ollut.
Olin tosiaan onnekas, että tämä alku meni työpaikan kautta, niin nopeasti kaikki tehtiin ja sen jälkeen kirralla tunsin olevani niin
hyvissä käsissä.
Älkää jääkö epäilyihin vaan tutkituttakaa tarkemmin jos epäilette, se on pieni investointi siihen että saa mielenrauhan eikä asiat ole pidemmälle edenneet. Tsemppiä teille kaikille!