Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Syksy saapuu Vastaa viestiketjuun: Syksy saapuu

Vastaa viestiketjuun: Syksy saapuu

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Syksy saapuu Vastaa viestiketjuun: Syksy saapuu

#65274
Kangasalan Ukko
Participant

Tervehdys taas kaikille.
No tippa päivä tuli ja meni. Hyvinä uutisina tuli että ei muutoksia suuntaan eikä toiseen.
Tästä tulee nyt aikas pitkä kirjoitus kun kaikkea uutta pukkas.

Oli jälleen uusi tohtori ja olipa erittäin mukava ja asiantunteva. Oxaliplatiinin kanssa ollut ongelma selvisi, tohtori lueskeli ne vanhat lausunnot ja oli samaa mieltä että tauotettuhan tämä lääke on eikä lopetettu. Oli myös samaa mieltä että kun tämä lääke arsenaali on rajallinen niin mennään kaikki loppuun asti.

Sitten tämä tohtori jutteli että hän on tässä lukenut nämä lausunnot ja huomannut että tämä yksi maksan kasvain on se joka on tässä pikku hiljaa kasvanut aina taukojen aikana 3cm kokoisesta 5cm kokoisesksi. Aikaa tähän on mennyt pari vuotta joten ei syytä huoleen mutta hän halusi ottaa esiin sellaisen mahdollisuuden että jos sille kokeiltaisiin jotakin paikallis hoitoa, Hän ottaa asian esin ensiviikolla olevassa usean alan osaajien tapaamisessa. En nyt muista ryhmän nimeä mutta siellä on kirurgit, hoitavat lääkärit , onkologit ja vatsapuoli.

Jutteli myös siittä että muut pesäkkeet on pysynyt aloillaan jo pitkään ja ne imusolmukkeet on vieläkin suurentuneet mutta ovat normaalin rajalla eikä muutoksia ole niissäkään pitkään aikaan näkynyt.
Upeaa siis,Tosin en nyt paljon toivoa tuohon lataa, kun on kyse yhdestä pesäkkeestä ja yksittäisen poisto, sädetys, poltto tai säteilytys ei taudin kuvaa muuta. Veikkaan että tässä tykitellään isommalla arsenaalilla lääkkeitä josko se taas pienenisi niinkuin ennenkin.
Siinäpä sitä tulee pohdittavaa jos päättävät jotain leikellä tai muuten kurmoottaa. On siinä punnittava hyödyt ja haitat tarkkaan. Nyt kun vointi on hyvä ja lääkkeitä kestää niin riskeeratako siihen että tulee ongelmia. No tämä on parinviikon päästä olevia mureita, pitää vaan pitää pientä ennakko pohdintaa kun näiden päätösten teko tulee sitten eteen heti samalta istumalta kun tiedon saa. Tarkoitus kun on hakea lisää elämän pituutta.
Sellaista siis tänne, mielenkiintosia aikoja siis edessä.
Mutta ei tässä tämän kummempaa, Iloista ja Lämmintä syyspäivää kaikille.