Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65222
Kia Kolangio
Participant

iltaa ketjuun!
mulle tuli vähän morkkis kun kirjoittelin tuosta erostani niin valtavan ryöpytyksen :(
näissä some-ketjuissa kannattaisi, kenties, pitäytyä asiassa eikä rönsyillä.
toisaalta koen, että elämää tässä eletään oli syöpäsairas tai ei. ja että pelkästään sairauteen liittyvistä asioista kirjoittaminen ei riitä – ei siis minulle ainakaan – vaan kannattaa avautua muistakin hyvinvointiin liittyvistä asioista. myös niistä aroista ja kipeistä elämää raskauttavista tekijöistä.
se on toki vesiselvää, että jokainen kirjoittaa juuri niin minkä kokee itselleen luontevaksi.

toisinaan mulla on tunne, että olen niin tavattoman ”erilainen” kuin muut. kosken koe tätä parantumatonta syöpäsairauttani likimainkaan niin raskaaksi koettelemuksesi kuin vaikkapa se depressiosairauteni, mistä olen kertonut täälläkin ties kuinka monta kertaa.
en myöskään koskaan ihmettele että miksi juuri minä. että miksi juuri minä sain tämän diagnoosini. no miksei, kun Suomessa(kin) joka kolmas sairastuu syöpäsairauteen. eritoten tuolla fb:n ylläpitämällä suljetulla sivustolla ”Eniten vituttaa syöpä”, mihin kuulun, ihmiset ovat todella katkeria.

vietän tänään syntymäpäiviäni :) ilahduin, kun ystäväni P piipahti luonani ja sain ihanan kukkapuskan :) :) :)
en yleensä vietä synttäreitäni millään lailla. mulla oli pakkasessa mansikkajuustokakku ja tein tummapaahtoista ranskiskahvia. kakku on muka kuuden hengen kakku – lukee paketin kannessa – mutta me vedettiin se kahteen pekkaan.

HUS lähetti jälleen paperipostia. seuraava TT-kuvaus on 27.11 ja sen jälkeen seuraava tilannekatsaus lääkärillä 4.12.

toivotan kaikille mahdollisimman hyvää viikonloppua!