Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65151
Tottahan se oli
Participant

Kiitos Myylle järkevistä sanoista.
Kia: Tuosta läheistesi huolista, niin jaksahan muistaa, etttä mikä on ns. maallista ja ei siis terveyteen liittyvää, on toissijaista. Ns. maalliset asiat (esim. työttömyys) on kokijalleen kova asia, mutta vakavan sairauden rinnalla merkityksetön. En toki aliarvioi työttömien tuntemuksia, ne ovat aitoja ja voivat tuoda elämään isoja vaikeuksia. Mutta kun mietin omaa tilannettani; nyt itse tässä tilanteessa, asioillani on toisenlainen priorisointi. Näkisin tärkeänä, ettet Kia vie voimavarojasi muiden ns. maallisiin ongelmiin. Sinä tarvitsee minusta nyt vain keskittyä itseesi ja omaan hyvään oloosi <3 ja toki olla voimavarojesi mukaan kuuntelijana.

Syöpäyhdistyksen tapahtumissa en ole ollut mukana. Ja siksi minulle ei ole niistä kokemuksia. Syto-tiputusten aikana muiden vastaavassa tilanteissa olevien kanssa juteltuani, asioihin saa kyllä perspektiiviä. Siten nuo Syöpäyhdistyksen tapahtumia voisi kokeilla.

Noihin ahdistus-tilanteisiin kun voisi varautua. Itsekin koen niitä; en tosin osaa verrata / analysoida, kuinka syviä ne ovat olleet. Rohkaisevien kannustusten myötä, saan toivonkin pilkahduksia; kuten esim. nimimerkki Leijonalta. Toisaalta, jos osaisi miettiä / ajatella, että kaikilla meillä on tai tulee olemaan tosi vaikeita asioita elämässä ja kukin näistä vajoaa varmaankin jonkinlaiseen ahdistukseen. Joten emme ole näin ajateltuna yksin ahdistusten kanssa.

Parisuhdeongelmiin voi törmätä ihan minkä ikäisenä tahansa! Älä kanna siitä huolta. Ihmissuhteet vaikuttavat kaiken ikäisiin.

Vielä isommat voimanrutistukset Kialle <3, ja myös muille.

p.s. Kävin tänään CEF-tiputuksessa. Tuli ns. humalainen olo sen jälkeen…. Nyt vointi paranemassa. Sain kortisonia ennen infuusiota ja ja otan niitä vielä seuraavat kolme päivää (vaikka olin ymmärtänyt toisin).