Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65134
Kia Kolangio
Participant

moi kaikille! hienoa Pauliina että pääsit peloistasi huolimatta hammaslekurilla ja kaikki meni hyvin. jess!
voi että kun osaisi sanoa jotain viisasta noihin sun pelkoihin. kannustan sua edelleen hankkimaan keskusteluapua. entä pelkoja käsittelevä tietokirjallisuus? itseäni ainakin on monet kerrat auttanut kun oon lukenut ongelmaani (mikä milloinkin se on) koskevaa kirjallisuutta. niistä saa niitä lukuelämyksiä että just noin! juuri noin minä toimin ja juuri nuo ovat ”oireeni” pelkojen suhteen. jne.

itselläni kuuluu jo vähän parempaa. ankea ja minun puoleltani itkuisuutta ja epätoivoa aiheuttava radiohiljaisuus miehen kanssa on ohi ja jatkamme yhteiseloa, sillä erotuksella että ei yhtä tiivistä yhdessäoloa kuin esim kesällä.
jo siksikin, että hänen toinen lapsistaan (täysi-ikäinen mutta koululainen vielä) muutti äitinsä luota isänsä luokse ja mies haluaa luonnollisestikin viettää hänen kanssa aikaa.
idea siitä pariterapiasta laitettiin hyllylle odottelemaan. katsotaan nyt miten tää elämä menee ja jatkuu. olen huojentunut ja mulle sopii tämä miehen ehdotus pikkuisen ”löysätä” näissä ongelmissa. tässä lyhyt versio tilanteesta :)
onneksi mulla on keskusteluapua terveyskeskuksen kautta, seuraava tapaaminen on viikon kuluttua. vähän arastelin aluksi että äääh, miespuolinen, mutta kaveri on osoittautunut aivan loistotyypiksi.

mites esim Myy, Tottahan se oli ja Leijona. miten voitte mitä kuuluu?

tsemppiä kaikille!