Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65104
Leijona
Participant

Hei Kia ja Tottahan se oli!

Mulla viimeisestä myrkystä jo yli 3 viikkoa ja ensi viikolla alkaa sädehoito 25 kertaa. Olen Kia niin iloinen että olet pitänyt kiinni lenkkeilystä, siitä saa kyllä valtavasti voimaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Lähteminen ei ole aina niin helppoa mutta kun muistaa miten hyvä olo ulkoilusta tulee niin lähes aina lähteminen kannattaa. Joskus jos on vaikea tunnistaa onko kyse oikeasta väsymyksestä vai vain laiskuudesta mietin itse että lähden ulos mutta jos olo on vielä 15-20 minuutin ulkoilun jälkeen väsynyt niin palaan kotiin…

Itse en mieti tällä hetkellä juurikaan syövän uusiutumista, toki tiedostan asian ja olen tästä mahdollisuudesta kysellyt myös lääkäriltä. Vähän jopa mietityttää se että olenko jotenkin kummallinen kun en tätä mahdollisuutta mieti aktiivisesti… Toisaalta on hyvä muistaa että useimmilla rintasyöpä EI uusiudu ja tähän joukkoon toivon ja uskon kuuluvani! Toivottavasti Tottahan se oli voisit myös rauhoittaa mielesi ja uskoa että kuulut siihen 70-80% joukkoon joille ei uusiutumista tule!

Minä lasken jo viikkoja milloin voisin heittää peruukin nurkkaan ja kulkea julkisesti omilla hiuksilla 😊

Mukavaa viikonloppua!

Leijona