Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65096
Tottahan se oli
Participant

Hei kaikille kirjoittajille, ja tervetuloa uusille palstan pariin. Täällä on kiva vaihtaa kuulumisia ja saada vinkkejä.

Hintriikka: ajattelisin, että löydöksessäsi on sekä vasta esiastetta että myös gradus 1 (graduksiahan on 1-3, kolmosen ollessa ns. pahalaatuisin). Estrogeenireseptoripositiivisuus käsittääkseni tarkoittaa sitä, että syöpä käyttää hyväksi elistössä olevaa estrogeenihormoonia, jota meillä naisilla on. Tämän perusteella tulet saamaan myös hormoonilääkityksen (kuten minäkin), jolla pyritään estämään syövän aktivoituminen. Kertomasi perusteella syöpäsi on varhaisvaiheessa oleva ja siten ennusteen ymmärrän sen perusteella olevan hyvä. Suosittelen lääkärin kanssa keskustelua, niin saat mielenrauhan.

unigue: olen käyttänyt särkylääkkeistä vain buranaa, sitäkin ensimmäisen syton aikana yhden ja nyt kolmannen syton aikana 3 kpl (yhden / päivä). Minulle tuli ensimmäisen syton aikana vihlovaa / jomottelevaa kipua kroppaan. Kärvistelin ehkä suotta vain yhdellä särkylääkkeellä. Her-positiiviseen on ymmärtääkseni kehitetty hyviä/hyvä vastalääke.

Kuikka: Tuosta Her-positiivisuudesta, niin siihen minun ymmärtääkseni on olemassa tehokas vastalääke. Näin olen lukenut. Kannattaa jutella lääkärin kanssa, niin saat mielenrauhan. Ripuliin en osaa antaa vinkkejä, kun itsellä on ollut juuri päinvastainen tilanne…..

Itsellä tulossa neljäs syto (ens CEF) noin 1 1/2 viikon päästä. Se jännittää hiukan, koska nyt on kyseessä eri syto kuin aiemmilla kolmella kerralla.