Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65065
Millamari
Participant

Hei, nyt on yli kaksi vuorokautta ensimmäisestä tiputuksesta. Kortisonit on napsittu ja Neulasta-valkosolukasvutekijää pistetty. Olen ottanut varmuuden vuoksi pahoinvointitabletitikin, vaikken ehkä olisi tarvinnutkaan. Oli kiva huomata, että olin ihan kaikessa rauhassa tiputuksessa: tuntui niin hyvältä (uh, mikä sanavalinta), että hoidot nyt vihdoin kaiken odottelun jälkeen aloitetaan. Olen olut ihan tavallisenvointinen tähän saakka, mutta nyt varmaan pistoksesta nousee vähän päänsärkyä ja väsyttää. Vatsakipua on myös välillä, mutta sitä oli ennen sytostaattiakin.

Tänään sain siivouskohtauksen (erittäin harvinaista!). Olisiko syynä se, että aamulla ajattelin, että töissähän minun pitäisi olla eikä turhan takia täällä kotona vaan. Epätodellisuuden tunnettakohan tämäkin? Taisin vähän aiheuttaa touhuamisellani kipuakin leikattuun käteen ja rinnanreunaan, muttei se kai mitään haittaa.

Myy79, kiitos, että kerrot vähän pitemmäntähtäyksenkin tunnelmista. On niin vaikea oikein tunnistaakaan tätä oman mielen aaltoilua. Jotenkin huomaan ajatusteni olevan vähän lepattavaiset. Keskittymiseen taitavat vaikuttaa kortisonitkin. Edelleen myös pyörittelen päässäni töihin paluuta. Miten ihmeessä osaan sen ratkaista, kun ei kukaan voi tietää, millaisia oireita ja missä kohden tiputusta niitä tulee vai tuleeko ollenkaan. Työni on sikäli hankalaa, ettei sitä voi tehdä palasina niin, että on pari päivää töissä ja sitten yhtäkkiä sairauslomalla. Ääh, mitenhän tämän ratkaisisin.

Ihana tämä sivusto. Olen kiitollinen kaikista viesteistä täällä ja siitä, että saan itsekin kirjoitella.