Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65062
Kia Kolangio
Participant

hei Pauliina! ja kaikki muutkin.
Pauliinan kanssa taisi mennä edellisellä kirjoituskerralla tekstit ”ristiin”.
hienoa että kirjauduit tänne ja varsinkin Tottahan se oli osaa varmasti tukea sua peloissasi. samoin esim Myy.

jälleen päiväkirjamaista raporttia: itse olen tänään(kin) sillä tuulella – mikä on kyseenalaista – että mitäpä siitä jos tämä elämä päättyy! niin kiukkuinen oon ukolleni ja pettynyt jatkuviin parisuhdekriiseihin. ne vaivaavat minua enemmän kuin sairauteni tila.
mutta tämä on vain tämän päivän moodi, kaiketi. toisekseen muistutan, että minulla ei ole lapsia. en osaa kuvitellakaan esim. Pauliinan tilannetta kun hänellä on pienet lapset.
kiitos Tottahan se oli kun painotat että mitä järkeä minun olisi jäädä parisuhteeseen joka aiheuttaa niin paljon pahaa mieltä ja jossa tunnen oloni hankalaksi. ei se ole hyväksi fyysisellekään terveydelleni, saatikka mielelleni.
tänään on suht pimeä päivä ainakin täällä Helsingissä. se muistuttaa siitä mitä tulemaan pitää, kun loka-marraskuun vaihteessa siirretään kelloja ja päivien pimeys laskeutuu päällemme kuin raskas peitto. se vuodenaika on ollut aina kamala, ja luulisi että tänä vuonna vieläkin kamalampi, vai, meneekö se juuri päinvastoin?
pitäisi tehdä rituaalimainen ostoskäynti kynttiläkauppaan. ja ostaa uusi päivä- ja torkkupeitto. ikään kuin ”valmistautua” tulevaan ankaraan vuodenaikaan.

Pauliina, eihän sun suinkaan pidä odottaa seuraavaa käyntiä klinikalla vaan voit ottaa yhteyttä sinne vaikka heti ja kysyä keskusteluapua. tai terveyskeskuksesta, sekin järjestyisi varmasti.

asiasta toiseen, harmillista tosiaan ettei sivuja voi rullata taaksepäin jotta voisi lukea uudelleen tekstejä. tämä on valitettava tekninen puute tällä sivustolla.

ai tämän Anita Moorjanin esiintyminen löytyy youtubesta. toisaalta enkkuni on niin huono, eritoten kuunneltavana, etten saa siitä tarpeeksi irti.

voi tätä elämää! kriisistä toiseen tässä mennään. tekisi mieli itkeä mutta kun se ei tule. se itku. olen vähän lukossa, enkä niin vähääkään.

toivoa kaikille!