Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65057
pauliina78
Participant

Heippa! Täällä yksi uusiutumisen pelkoinen. Tällä hetkellä ahdistaa ihan hirveästi, olen ajatellut ottaisiko sitä yhteyttä ammattiauttajaan. Mulla ei ollut rintasyöpää, vaan kohdunkaulansyöpä. Jota ei edes todettu koepalojen otossa, vasta loophoidon jälkeen sain musertavan tiedon. Onnekas olin siinä suhteessa että syöpäni löytyi hyvin varhaisessa vaiheessa, leikkaus riitti imusolmukkeiden kera, jotka olivat puhtaat. Tämä tapahtui kesäkuussa. Olin hetken niin onnellinen kun kaikki oli ohi,mutta sitten hiipi pelko,mitä jos se uusiutuu. Tiedostan sen että riski on hyvin pieni, mutta silti. Mulla on pienet lapset, rankka oli koko kevät, tulosten odottelua ja odottelua. Nyt pitäisi osata nauttia elämästä, päivä kerrallaan,mutta joskus sitä vaan menee niin syviin vesiin. On mulla opamoxia,mutta en halua sitäkään koko aikaa popsia. Sain sitä keväällä unettomuuteen. Parin kk päästä on tarkastus Naistenklinikalla, tietty sieltä voisi kysyä lähetettä ammattiauttajalle,jos tää ei helpota. Välillä on helpompia ja onnellisempia päiviä,mutta joskus,niinkuin tänään iskee ihan kamala pelko. Mulla on niin kamala pelko, että tuntuu etten uskalla mennä edes hammaslääkäriin. Tuntuu varmaan ihan hullulta, mutta pelkään että löytyy jotain muuta pahaa. Tää pelko välillä menee ihan yli, miehelleni kyllä olen puhunut, mutta välillä tuntuu että ei kukaan ymmärrä ihan täysin mua. Nyt kun kaikki on hyvin, on hyvin juu,mutta millä sen elämänilon saisi takaisin. Kiva jos joku jaksoi lukea, tää oli tämmöinen pitkä vuodatus….