Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#65045
Eegon1950
Participant

Nyt on sitten kokeiltu kaikki mahdollinen tuolta seksipuolen saralta,Sildenafiilit,pistokset ja viimeisimpänä Viterose ja lopputulos sama. Ei voi kun todeta että ” kolvis on kylmennyt ”. Kyllähän tämä itsetunnon päälle käy mutta minkäs tälle avokäsin teet. Kaks vuotta kulunut leikkauksesta eikä mitään edistystä tällä puolen tapahtunut. Puoliveltto on aika anhiton vekotin noissa hommissa.
Alan lopetteleen tämän matkan päiväkirjaa ja vetäydyn omien mietteideni kanssa painiskelemaan.Kiitos teille jotka olette jaksaneet lukea valitusvirsiäni.

Olkoon tämä tarina kaikkine vastoinkäymisineen jonkinlaisena ennakkotapauksena siitä ettei kaikki mene välttämättä niin ruusuisesti kuin teille kerrotaan ennen leikkaukseen menoa. Tällä en tarkoita etteikö joidenki kohdalla asiat menisi paremmin. Minun kohdalle ne nyt meni näin.
Kaikesta huolimatta hyvää jatkoa teille jotka painiskelette samojen ongelmien kanssa.