Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#65025
Myy79
Participant

Hei Kia!

Kiva kuulla, että ajatukseni unelmien toteuttamisesta kuulostaa sinusta hyvältä :) Kyllä terveyden menettäminen on iso asia ja varmasti ainakin omalla kohdallani menisi aikaa ennen kuin voisin elää sen ajatuksen kanssa , että olisin parantumattomasti sairas. Se ei todellakaan olisi helppoa. En siis voi täysin ymmärtää sinua , siis sitä miltä sinusta tuntuu. Tekstisi perusteella vaikutat kuitenkin hyvin elämässä kiinni olevalta ja se kuulostaa hyvältä.

Kyllä itsellänikin ajan käsite on muuttunut. Syöpä toi konkreettisesti ajan rajallisuuden eteeni ja ei ole yhtään päivää etten muista sitä! Miten elän elämääni, mihin aikani käytän, mikä on minulle tärkeää ja merkityksellistä elämässä. Nämä kysymykset risteilevät mielessäni, mutta paljon olen jo löytänyt vastauksiakin noihin kysymyksiin. Omakohtaisestikin toki tiedän, että sairaus voi uusia. Sitä ajatusta en ole jostain syystä juurikaan enää hoitojen jälkeen mielessäni pyöritellyt. Ei elämästä koskaan voi tietää. Sairaus uusii jos uusii. Ei se miettimällä siitä parane.