Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65018
Tottahan se oli
Participant

Leijona olet jo hyvässä vaiheessa, onnittelut siitä! Perästä yritetään tulla; jospa kaikki tarvittavat tiputukset voin ottaa vastaan.
Niinhän se on, että leikkaus ja hoidot räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Minulla leikkauksen yhteydessä jo tiedettiin, että vartijaimusolmukkeessa oli mikrometastointi, jonka perusteella poistettiin kaikki kainalon imusolmukkeet. Muissa kainalosta poistetuista imusolmukkeissa ei ollut kuitenkaan tartuntaa patologin lausunnon mukaan. Nyt täytyy vain toivoa, että sytostaattihoitojen jälkeen ei jäisi uinuvia syöpäsoluja kenellekään meistä, mutta sitähän me emme voi tietenkään kukaan tietää. Pakko vaan ajatella positiivisesti ja toivoa syövälle pitkää pitkää unta jos ovat unilleen menneet!!

Tuosta elämästä ennen syöpää ja elämästä syövän jälkeen, niin ihailen Leijona asnnettasi. Juuri noin toivon meidän kaikkien ajattelevan, että kannattaisi aloittaa kaikenlaisen kivan puuhastelu kun vain kunto antaa myöten. Yritän sitä itse päivittäin, mutta joudun varmaan vielä opettelemaan sitä.

Tsemppiä ja positiivista mieltä kaikille, eteenpäin vain mennään!