Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64977
Fairy
Participant

Hei kaikille,

ompa tänne tullut lisää väkeä, valitettavasti, näille poluille porukkaa riittää. Hyvä kun kuitenkin olette tänne vertaistuen äärelle löytäneet viilis, tottahan se oli ja millamari – sekä muutkin ketä nyt en heti uusina bongannut!

Leijona, mitä sinulle pitkästä aikaa kuuluu- joko viimeinen syto ohi? Minulla vajaan viikon päästä CEF nro6 (7-8 sytoa ohjelmassa yhteensä). Maksa-arvotkin asettuivat lopulta ja kesän aikana hoitorutiinit saatiin ohjelmoidusti menemään aikataulussa. Hiuksetkin ehtivät kasvaa, useamman sentin, lähtekseen CEF koktailin myötä taas ainakin osin :/ Eka CEF sujui itseltäni melko lailla paremmin dokeen verrattuna, toki lievää ällötystä riitti muutaman päivän, mutta muutoin ok. Magneettikuvissa olen käynyt tarkastuttamassa kasvaimen tilannetta ja hoitovaste toimii; siitä olen tosi iloinen!!!! (Kasvainalue pienentynyt yli puolella ja alkaa olla kuollutta solukkoa pian enää). Niille jotka eivät jaksa lukea taaksepäin: itsellänihän siis hoidot aloitettiin keväällä sytokuurein ja jatkuvat leikkaus plus sätein.

Toivottavasti seuraavalla lääkäritapaamisella lähteekin lähete jo leikkuuseen- lievää ”hoitoväsyä” suhteessa sytoihin ilmassa itselläni, ensi viikolla kuudes kerta ja ajatus, että olisi vielä kaksi jäljellä tuntuu niiiiiiiin rasittavalta. (peukutan siis, että olisi enää korkeintaan yksi).

Kesä ja lämmin oli ihanaa, hoitopolku on edennyt viivästyksistä huolimatta nopeasti ja seuraavaa etappia jo odottaa. Ressussakin tuli käytyä, eikä pöpöjä ole mukaan tarttunut- olen itseasiassa päässyt sytopolun eteenpäin melko helpolla.

Tsemppiä kaikille langoilla oleville, ollaan toistemme tiedonlähteenä ja tukena, muistaen kuityenkin, että hoitopolut voivat vaihdella kovastikin riippuen itse jokaisen tilanteesta.
<3 Fairy