Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64968
Tottahan se oli
Participant

Hei jälleen
Millamarille: Mietin itsekin samaa, kun kesän aikaan tapahtui minulle tämä, että kuinkahan asiat etenevät kun on lomien aika. Itsellä ei ole viivästymisiä tapahtunut, ainakaan tietääkseni. Mutta tuo, mitä kerrot, on kyllä ikävä juttu. Muutenkin kun tämä sairaus vie jo henkisiäkin voimia, niin toivoisi että perusrutiiniasiat, kuten potilaalle tiedottaminen, hoitoon kutsut yms. etenesivät niistä itse huolehtimatta. Miten voimavarat potilaalla riittävätkään, mutta voisiko asiasta keskustella esim. potilasasiamiehen kanssa?
Miskalle: Niin, uskoisin, että kyllähän tämä sairaus pysyy takaraivossa läpi elämän. Nyt itsekin olen sairaslomalla ja työ kun ei ole rytmittämässä päiviä, niin ajatukset harhailevat ikävissäkin asioissa, aika paljon. Netissä on noita sivuja, joihin voi kuka tahansa periaatteessa kirjoitella ja mitä tahansa. Niillä on tullut käytyä myös, ei varmaan olisi ollut hyvä.

Muuten lyhyesti omasta tilanteesta. Toinen sytokerta meni huomattavasti pienemmin sivuvaikutuksin kuin ensimmäinen. Pahin oire, joka tuli oli sammas kieleen. Sekin on nyt häviämässä pois. Yhtenä iltana oli pientä sykkeen nousua, mutta ei pahaa; selvisin ilman beetasalpaajaa ja obamoxia.