Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64950
Kia Kolangio
Participant

oi ei Tottahan se oli, sulla oli vasta siis toinen sytohoito? kunpa sivuoireet olisivat siedettävät.
itselleni sytot ovat aiheuttaneet lähinnä huonovointisuutta. oksentelen yleensä kolmen päivän kuluttua. muita oireita ei oikeastaan ole ollut. ehkä kylmänarkuutta ja jano on ihan hurja sytojen jälkeisinä päivinä. nämä kaikki on kuitenkin ok, kun ajattelen aina että syöpä saa kyytiä sytoista; siten ne kestää psyykkisesti.
ikävää että sulla on ollut matalalentoa ja vanhempiesikin tilanne huolestuttaa. eipä niitä elämän murheita taikka muitakaan ”normihaasteita” pääse pakoon vaikka olisi mikä syöpä. omat vanhempani ovat jo kuolleet aikoja sitten mutta veli ja sisko ovat puolestani huolissaan. lapsia ei ole.
Obamox on hyvä lääke jos se sopii. itselläni on suht vastaava Tenox, mutta tarvitsen sitä harvoin. sehän toimii myös unilääkkeenä, mitä sitäkin on määrätty mulle, Mirtazapin-niminen. epäilen, että jos Mirta-pakkauksessa olisi kalkkipillereitä en huomaisi eroa. nukun paljon ja hyvin mutta joskus on ollut nukahtamisongelmia. syön myös mielialalääkettä Escitalopramia, sitä en edes harkitse jättäväni ikuna sillä oon sairastanut nuorempana kamalan, kamalan masennuksen. olen kirjoittanut siitä tälläkin palstalla. tauti on järkyttävä. mielestäni pahempi kuin tämä syöpä.

kerrohan kun jaksat mikä on vointisi.
paljon terveisiä kaikille muillekin!