Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64948
Tottahan se oli
Participant

Päivitys omaan tilanteeseen. Tulin juuri kotiin toisesta sytosta. Tiputuksen aikana ei tullut oireita, hiljalleen tippui kuten ensimmäiselläkin kerralla. Kolmannella kerralla aine laitetaan kuulemma nopeampaan tahtiin. Kolmas kerta on sitten kolmen viikon päästä, jos veriarvot ovat kohdillaan. Sen jälkeen jatketaan kolemlla CEF:llä.

Nyt vaan jännittää todella paljon, millaisia oireita tulee siinä kahden päivän jälkeen; jolloin oletan oireiden alkavan. Sain lääkäriltä beetasalpaajaa reseptillä, kun kerroin ensimmäisen kerran jälkeen olleista rytmihäiriön tuntemuksista. Vaikuttavat neljä tuntia.

Itse käynyt viime päivinä vähän syvissäkin vesissä, mutta ymmärrän, että se kuuluu tähän prosessiin. Lääkärille mainitsin tästä, niin hän sanoikin sen olevan luonnollista ja että nyt kun saadaan fyysinen puoli kuntoon, niin sitten psyykkiseen/henkiseen paranemiseen pitää panostaa. Toki hän tarjosi kaikenlaisia vaihtoehtoja jo nyt, mutta sanoin etten niitä vielä tässä vaiheessa olisi valmis ottamaan vastaan. Olen tällainen asioiden yksin pohdiskelija, ainakin ensin.

Miten teillä muilla menee? Ja missä vaiheessa olette? Olisi kiva kuulla kuulumisianne.