Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64930
Tottahan se oli
Participant

Näin se on, kuten Leijona tuossa edellä kirjoittaa. Mutta tiedän tuon odottamisen tuskan. Myös minusta aika tuntui matelevan. Olen jotenkin yrittänyt vaan rauhoitella itseäni, että tässä mennään vaihe kerrallaan ja kullakin vaiheella on oma aikansa. Ja kun miettii tätä odottamisen aikaa, niin se on pieni aika verrattuna siihen, miten tämä sairaus etenee kuitenkin hitaasti verrattuna tähän odottamiseen. Näin olen ymmärtänyt.

Jos sinulle ei ole vielä ilmoitettu seuraavaa lääkäriaikaa, niin sitähän voisi kysyä hoitajalta ja tarvittaessa myös pyytää, jos lääkäriaika olisi jo mahdollista varata. Lääkäriä ennen todennäköisesti käydään edellisenä arkipäivänä labroissa. Näin oli ainakin minun tapauksessa. Lääkäritapaamisen jälkeen saman käynnin yhteydessä minut sitten ohjattiin hoitajalle, joka aikataulutti kaksi seuraavaa sytostaattihoitoa ja kertoi hoitoihin liittyvistä asioista. Mutta, kuten Leijona yllä kirjoittaa, kukin hoito suunnitellaan yksilöllisesti. Ja erilaisia vaihtoehtoja netistä voi hakea.

Mutta sitten netistä löytyy erilaisten ihmisten kirjoittamia omakohtaisia juttuja, joten täytyy muistaa pitää pää kylmänä ettei lähde oma mielikuvitus liikaa laukkaamaan. Minusta ainakin on tuntunut, että netistä löytyy todella paljon ikäviä kohtaloita, ja parantuneiden tarinoita siellä on tosi vähän suhteutettuna noihin ikäviin juttuihin. Kun onhan niitä parantumisiakin todella paljon, niistä eivät varmaan ihmiset niin paljon kirjoittele.

Olet Millamari jo hyvässä vaiheessa, koska leikkaus on jo ohi !