Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64911
Tottahan se oli
Participant

Hei vaan, täällä suht tuore rintasyöpätapaus. Olen 56 vuotias, kahden aikuisen lapsen äiti ja kahden mummotettava.

Leikkaus oli 18.6. ja nyt ensimmäinen syto saatu. Löydös oli duktaalinen, gradus 2 ja vartijassa pieni tartunta (alle 2 mm), loput kainalon imusolmukkeet puhtaat. Kasvain 16 mm.

Olen seurannut kirjoittelua täällä rintasyöpuolella ja myös muuallakin. Ja voin sanoa, että nämä sivut ovat olleet paras vertaistuki tähän mennessä. Kiitos kaikille kirjoittajille <3

Tämä sairaus pysäyttää, niin se minullekin. Kaikki muu oli elämässä kohdillaan; perhe aivan ihana, työ ja jatko-opinnot kohdillaan. Mutta se ei katso aikaa eikä paikkaa.

Ensimmäinen syto takana. Syto- päivä ja sitä seuraava päivä olivat ok, varmaan kortisonilla vaiktuksensa. Sitten kolmas- viiden päivä olivat pahimmat. Sydän löi tiuhempaan, ja rupesin sitten hyperventiloimaan (oma diagnoosi, ollut hyperventilointiin taipumusta varsinkin nuoremmalla iällä). Puolikkaalla Opamoxilla sain onneksi kaksi kertaa ylihengittämisen rauhoittumaan. Valkosolupiikki toi lihaksiin ja luihin kipuja. Seuraava syto on noin viikon päästä. Koko cocktail tulee eli 3 x 3.

Täällä on ollut näköjään aktiivisempaa muutama vuosi sitten, nyt näyttää olevan hiljaisempaa. Jospa uudet vertaiset, myös entisetkin aktivoituisivat täällä.

Voimia kaikille, eteenpäin vain mennään, meistä itsekukin.