Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64908
Kia Kolangio
Participant

joo, eipä minuakaan haittaa ruksittaa tuota robotti-ruutua (kuten Myy mainitsi tuossa) joten eiköjän pärjätä jatkossakin. kiva kuitenkin kun ylläpito pitää meistä näin hyvää huolta :) kuten Eija tekee.

kuukausi vaihtuu.
perjantai 3.8 on päivä kun tulee tasan kuukausi Jaanan viimeisimmästä viestistä. ajattelin sytyttää hänelle kynttilän sinä iltana ja olisi lohdullista ajatella jos/kun muutkin tekisivät niin. mitä mieltä olette? oman kynttiläni sytytän kun ilta pimenee. olen silloin maalla Keski-Suomessa ja paan kynttiläni järven rannalle lyhtyyn. taidan hankkia oranssin kynttilän, sillä Jaana iloitsi uusista oransseista lenkkareistaan.

oma vointini on hyvä. jännittää tietysti miten tämä syto-paussi ilmentää TT-kuvauksessa, josta saan raporttia kun tapaan lääkärin syöpiksellä 14.8.
voivathan uutiset olla hyviäkin. vain hetkittäin romahdan, sitten olen taas toivoa täynnä. erikoista, että toisin kuin Jaanalla, minulla on ollut alusta asti syöpämarkkerit kuin terveellä. eräs lääkäri käytti tästä asiasta sanavalintaa jopa ”käsittämätöntä”. toisaalta eiväthän nämä markkerit kaikkea kerro, mutta revin siitä lohtua ja toivoa itselleni.

sain Kelalta kirjeen että se eläkeanomus alkaa olla ajankohtaista. mitä todennäköisimmin pääsen siis eläkkeelle vuoden vaihteessa. se on hyvä juttu. selkeyttää arkea. pienihän siitä eläkkeestä tulee sillä työelämäni on ollut vuosikymmeniä varsin pirstaleinen kuten alallani on tapana.
onneksi olen täysin velaton eikä huollettavia ole. lisäksi turvanani on kuitenkin hyvätuloinen ukko. olen siis varsin onnekas.

helvetti tätä hellettä! täällä kaupungissa en jaksa tehdä mitään. lintsailen kotitöistäkin. ei haittaa.

ei muuta tällä erää kuin leppoisia päiviä meille kaikille!