Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64744
Myy79
Participant

Hei Kia!

Kiva jos esimerkkikokemus jotenkin lisäsi hyvää oloa. Itselläni siirtyi yksi hoito kerran viikolla eteenpäin ja muistan, että sekin tuntui kurjalta. Minulle sairaalassa sanottiin, että veriarvojen pitää olla tietyllä tasolla jotta hoitoja voidaan antaa. Tarkoitus ei ole hoidoilla viedä kenenkään kuntoa huonoon jamaan . Sinun 6 viikon taukosi tuntuu varmasti pitkältä ja varmaan sitä haluaisi hoitojen etenevän suunnitelmien mukaan. Tauko voi jopa turhauttaa ja ärsyttää, vaikka loppupeleissä tauko on vain sinun parhaaksesi, kun kehosi ei vain pysty vastaanottamaan hoitoja. Etkä varmasti ole ainoa syöpäpotilas, jonka hoitoja joudutaan tauottamaan. MInulle sairaalassa lääkäri sanoi, että kaikki eivät kestä hoitoja samalla tavalla. Siihen tietysti vaikuttaa varmasti monikin asia. Toivokaamme, että kehosi vahvistuu ja viestistäsi päätellen se on jo mennyt aika harppauksen vahvempaan suuntaan! Ja kehollasi on vielä aikaa toipua lisää.

Mun vointi on mennyt koko ajan parempaan suuntaan, kiitos kysymästä. Työelämään palasin 3 kk hoitojen päättymisen jälkeen ja nyt olen siis ollut jo melkein vuoden töissä. Palasin juuri kesälomalta takaisin töihin. Tänään on ollut hyvä keli auringossa lekotteluun, kesä parhaimmillaan :)
Toivon kovasti, että pääsisitte jaanan kanssa jatkamaan keskusteluja. Hyvää lauantaita sinnekin!