Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Kesä tulee. Vastaa viestiketjuun: Kesä tulee.

Vastaa viestiketjuun: Kesä tulee.

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Kesä tulee. Vastaa viestiketjuun: Kesä tulee.

#64689
Kangasalan Ukko
Participant

Heipä vaan kaikille.

Taas on kuukausi vierähtänyt huomaamatta. Aika lentää kun on kivaa.
Elikkä uutisten päivittelyä, CT-kuvat oli toukokuussa ja hyviä uutisia oli, maksan kasvaimet olivat alkaneet pienenemään taas. Kevään ne tuossa möllöttivät ilman muutoksia suuntaan tai toiseen. Lääkäri sanoi hämmästelevänsä että vieläkin löytyy vastetta vaikka olen näin kauan saanut samoja sytostaatteja. Hyvä niin.
Kesä alkoikin siten että nyt on tippahoitoja vain kolmen viikon välein, kyllä olen nauttinut ylimääräisestä huiliviikosta. Muuten vointi on mainio lukuunottamatta samoja pieniä riesoja mitä hoidot tuo.

Hammaslääkärissäkin tuli käytyä, eipä ollut muuta kuin hammaskiveä joka poistettiin ultraääni puhdistimella. Mukava homma kun ei enään millään piikeillä ja taltoilla raavittu.
Hassua ujellusta se aparaatti piti, muuten kyllä miellyttävä hoitolaite. Pari kertaa vähän vihlaisi mutta entiseen verrattuna todella mukava toimenpide.

Kesä onkin edennyt niin nopeaan että ei meinaa perässä pysyä. Tekemistä olisi paljon mutta olen keskittynyt pääasiassa lepäilyyn ja nauttimaan hyvistä ilmoista. Nyt sitä onkin hyvä tilanne kun on alkanut tuntumaan siltä että on jo tarpeeksi levätty. Onneksi tätä kesää jatkuu vielä jotta ehtii vielä kaikkea puuhaamaan.

Sellaisia siis tänne, Maapallo pyörii radallaan ja kaikki tapahtuu ajallaan.

Hyvää kesää siis kaikille, muistetaan nauttia Elämästä, oman jaksamisen ehdoilla.