Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Erektiolääkkeet Vastaa viestiketjuun: Erektiolääkkeet

Vastaa viestiketjuun: Erektiolääkkeet

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Erektiolääkkeet Vastaa viestiketjuun: Erektiolääkkeet

#64687
Roopertti
Participant

Vuosi sitten robottileikkaus tehty ja kaikki muu paitsi erektio
on kunnossa. Pillerit kokeiltu ja niistä ei juuri mitään apua varsinkaan Cialiksesta. Sildenafil aiheuttaa jonkinlaista turvotusta ja enemmän päänsärkyä.

Pistoshoidoista Caverject tuotti puolittaisen erektion (15/20 annoksella) ja 4 tuntia kestäneen kivuliaan jomotuksen. Jomotus helpottui hieman makuuasennossa.

Uudempi tuote Invicorp aiheutti parissa minuutissa täydem erektion. Tai oikeastaan sellaisen, että ylhäältä katsottuna vain peniksen yläpuoli ja alapuoli vaikuttivat olevan kovana ja vehje näytti ikäänkuin sivuilta litistyneeltä ja pehmeältä. Ei nuoruusvuosien kivikova mutta ikäänkuin jarru päällä, joka ei irtoa. Ei päänsärkyä eikä muita kipuja. Haittapuolena oli, että erektio ei loppunut siinä ohjeenmukaisessa 4 tunnissa. Kuoliohan siinä voi tulla, jos ei saa ajoissa apua! Piti mennä siis päivystykseen.

Päivystyksessä (siihen mennessä jo 6 tunnin erektio kun) lääkäri iski ison piikin peniksen kylkeen ja imi spruutalla verta pois monta putkellista ja kun tilanne ei parantunut vaihtoi vielä paksumpaan spruuttaan ja samaa hommaa varmaankin kymmeniä kertoja. Sitten piti mennä odotusaulaan odottelemaan tilanteen kehitystä. Vajaan tunnin kuluttua (erektion ollessa vielä melko tanakka) lääkäri kutsui taas sisään ja kertoi saaneensa ohjeen vastalääkkeeseen, ja antoi vielä yhden piikin vastalääkettä, jolla tilanne pikkuhiljaa rauhoittui. Varsin epämiellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan. Ihmetytti, miksei vastalääkettä voitu antaa heti ihan aluksi. Kokematon lääkäri?

Oma vaivansa pistoshoitojen kanssa on alkuvalmistelut.
Caverjectin käyttöönotossa pitää veivailla laitetta suuntaan ja toiseen ja laittaa neula paikalleen jms. Invicorp on mielestäni hankalampi, koska siinä pitää erikseen rikkoa lasiampulli josta aine imetään isommalla piikillä ampullista ja sen jälkeen vasta asetetaan pistosneula paikalleen. Tarkoitus on pistää kaikki penikseen, säätömahdollisuuksia ei ole kuten Caverjectissä. ( En enää muista tarkalleen menikö homma juuri tuolla tavalla. Netistä löytyy kyllä ohjeet jos joku haluaa tutustua)

Pistäminen itsessään on lähes täysin kivuton ohuen neulan vuoksi, joten sitä ei kannata kenenkään pelätä.

Vielä on Musen kokeilematta. Taitaa jäädäkin, jos se vaikka aiheuttaa samoja verenimuongelmia. Olen jostain lukenut, että ainakin aiheuttaa jotain jomotusta.

Erektion purkaminen piikityksillä imemällä verta ulos on minusta
melko alkeellista touhua.Invicorp olisi käyttökelpoinen jos sen avuksi olisi tarjolla pilleri siinä vaiheessa kun haluaa erektion loppuvan.

Onneksi tein omat testaukseni lähellä terveydenhoitopalveluita. En tiedä mikä olisi lopputulos ollut, jos olisin ollut jossain erämaassa kaukana avusta. Suosittelen varovaisuutta!

Olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin kokemuksia pistoshoidoista.

http://seksuaaliterveysklinikka.fi/miesten_seksuaalihairiot/erektiohairiot/hoito/pistoshoito