Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64642
Jaana69
Participant

Hei! Kirjottelin tänne jo aamupäivästä, mutta sekopäissäni söhelsin jotain ja teksti häipy taivaan tuuliin. Oon nyt siis kotona. Ilta oli aika kurja ja heiveröinen, nousi kuume niinku muinaki iltoina. Yöllä vaihoin neljä kertaa litimärjän pyjaman, mutta sain aina hyvin jatkettua unta. Nestettä on tullu yön aikana aika paljo, 750 ml. Mies tyhjensi pussin aamuyöllä ettei poksaha. Sairaalassa nousi aina yöllä/aamuyöllä uusi kuume, nyt kotona ei. Pitäis syöjä paljo suolaa nyt. Illalla oli mahaki hankalampi, mutta nyt ihan hyvä, nesteen tulo yöllä varmaan helpotti. Verenpaine on koko ajan liian matala johtuen nesteilystä, yläpaine päälle 80 – päälle 90. Pulssi yrittää nostaa verenpainetta ja on koko ajan yli 100. Suola-arvo ihan liian matalalla, pitää syöjä kaikkia suolasta. Oon vähä hääräilly tässä, pessy älytöntä sänkyvaatepyykkiläjää, laitellu koneeseen ja kuivausrumpuun, koko sänkyhän oli ihan litimärkä. En jaksa aivan maatakkaan, selkä tulee niin kipiäks.

Oon Kia sun puolesta tosi onnellinen, että pärjäät paremmin. Älä murehi mua, mulla oli lähtökohtaki jo aika huono tuon vatsakalvolle leviämisen takia. Sytostaatithan autto tosi hyvin mun maksakasvaimeen ja imusolmukkeet oli nyt lähes normaalit, vain marginaalisesti suurentuneet. En ymmärrä miksei sytostaatti tepsiny tuohon vatsakalvolle. Harmittaa. Jaksoin hoiotki niin tosi hyvin. Mutta eipä nämä asiat oo meijän päätettävissä, pakko vain ottaa vastaan mitä elämä eteen tuo.

Toivon kaikille lukijoille ja Kialle paljon voimia. Tämän sairauen kans tosiaan voi pärjätä vuosikausia. Mulla nyt oli vaan huono lähtötilanne. ❤❤❤