Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Mikrokalkkia ja mitä siitä seuraa… Vastaa viestiketjuun: Mikrokalkkia ja mitä siitä seuraa…

Vastaa viestiketjuun: Mikrokalkkia ja mitä siitä seuraa…

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Mikrokalkkia ja mitä siitä seuraa… Vastaa viestiketjuun: Mikrokalkkia ja mitä siitä seuraa…

#64637
Myy79
Participant

Hei Homssu!

Minä kyllä ymmärrän huokestuneisuutesi, vaikka leijonan sanat voivat aivan hyvin olla totta eli kuulut tuohon 30%. Itsekin saan olla kiitollinen oman syöpäni ( munasarjasyöpä) kohdalla, että kuuluin vähemmistöön, jolla ei ole syöpä levinnyt.

Jos olisin sinä niin ottaisin yhteyttä oman kaupunkisi yliopistolliseen sairaalaan. Netissä en aikaani kuluttaisi hakemalla sieltä mahdollisia diagnooseja, koska totuus on,että asioita pitää tutkia konkreettisesti eikä netistä siis kannata lukea mitään tarinoita ja aiheuttaa itselleen näin lisää huolta ja stressiä.

Ja mitä noihin hoitoihin tulee niin joku käy sytostaattien aikana töissä, joku ei, mutta se ei tee mielestäni kenestäkään yhtään sen ”reippaampaa” tms. Paljon riippuu työstä, hoitojen sivuvaikutuksista ym., että kykeneekö käymään töissä. Itse olen hyvin liikunnallinen, mutta hoitojen aikana en käynyt töissä, johtuen siitä, että työskentelen lapsien parissa ja siellä infektiot leviäisivät helposti. Hoitojen edetessä valkosoluni laskivat lähes nolliin ja jouduin pariin otteeseen eristyksiin sairaalaankin sen takia eli työssä käyminen olisi ollut hyvin vaikeaa ja paljon tietysti riippuu myös työnantajasta, että miten hyvin hän ymmärtää asioita. Toki siihen on lakejakin olemassa, että miten sairaus saa vaikuttaa työssä käymiseen. Niistä kannattaa ottaa selvää. Niistä en itse osaa sanoa mitään. Käsittääkseni irtisanoa ketään ei voi sairauden takia.

Hyvää kesän jatkoa sinulle ja muillekin!