Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64619
Kia Kolangio
Participant

Jaana, kiitos kun jaksoit viestittää. eikä mitään että harmittaa mun puolesta!! tietenkin kerrot myös ylämäet ja raskaat asiat. siksi täällä ollaan. unohda siis tuollaiset puheet. odotin eilen koko päivän sun viestiä, mutta siitä sun ei pidä jatkossakaan murehtia. kirjoitat kun jaksat, ei yhtään saa ottaa ressiä.
kylläpä sitä nestettä kertyy, uskomattomia määriä. ja toi serppi on kyllä varsinainen murheenkryyni.
TÄRKEÄÄ: ota muuten palliatiivinen hoito vastaan jos tarjoavat, siis hoidollisen hoidon lisäksi. kun olin tammikuussa sairaalassa kuumeilun crp:n takia, huonetoverinani oli haimasyöpää sairastava nainen. oli sairastanut jo vuosia ja kirjautui palliatiiviseen hoitoon siksi, että silloin petipaikka on aina avoin osastolle, eikä tartte jonotella päivystyksessä. käytäntö voi olla tietenkin erilainen eri paikkakunnilla. hän neuvoi, että jos/kun minulle sitä tarjotaan, EI KANNATA PELÄSTYÄ, vaan ottaa edut irti siitä. niin aionkin toimia. hän kävi siis samaan aikaan myös sytoissa vaikka oli palliatiivisessakin. en ole tiennyt, että voi olla molemmissa hoitopoluissa yhtä aikaa.
ja Jaana, kuolemaa me ei sitten ruveta pelkäämään! kuten Tove Jansson on sanonut: Mitäpä jos kuolema on iloinen yllätys. minusta tuo on lohdullinen lausahdus.
itse pelkään ja suren jo ennakkoon läheisteni surua, ja luopumista, en itse kuolemaa ollenkaan.
muttei mennä asioiden edelle.
nyt on tärkeintä että sut saadaan kuntoon ja pääset kotiin toipumaan. mitä tahansa voi tapahtua. myös niitä loistavia asioita, sekä ihmeitä.
eräs ystävämme, mieheni tavoin lekuri sekin, sanoi mulle kerran, ei, vaan hän kirjoitti, että ”olen sataprosenttinen tiedenainen, ja olen nähnyt omin silmin ihmeitä tapahtuvan”.

täällä päässä kaikki ok. herätessäni oksentelin, mutta se on pieni murhe se.
nyt hurjasti tsemppiä Sulle ja perheellesi. kerro halutessasi heille paljon terveisiä.
lämmöllä, Kia