Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64618
Jaana69
Participant

Hei! Edelleen osastolla. Kuumeilu jatkuu, crp tänään 305. Eilen nesteen tulo tyssäsi lähes kokonaan. Miehen kanssa jo iltapäivällä arveltiin letkun olevan tukossa. Illalla rupes olemaan maha niin ahistava ja pinkeä, että pyysin hoitajia huuhtelemaan letkua. No sehän oli umpitukossa. Lääkäri määräsi poistamaan sen. Tänään mahan ahistus jatku ja paheni, joten tekivät röntgeniin pyynnön, että asettavat uuen dreenin. Sieltä holahti lyhyessä ajassa 2 litraa. Sen jälkeen on tullu vielä litra, mutta välillä piti laittaa letkut kiinni, kun liian paljon ei saa päästää kerralla. Se vatsakalvon karsinoosikylvö on ymmärtääkseni jotain ryynimäistä syöpää, jota on siellä sun täällä. Pyysin illalla pariin otteeseen rauhottavan tabletin kun oli niin mustat ajatukset. Nyt on helpompi olla.

Kia, sun puolesta harmittaa, että kerron sulle näin kurjia juttuja. Toisaalta jos en ois kertonu mitään,olisit ihmetellymihin oon hävinny. Tiiän, että se laittaa sunki mielen matalalle. Mutta älä sinä mua murehi. Sun pitää nauttia elämästä ja kerätä voimia tulevia hoitoja varten. Oot huipputyyppi ❤

Nyt väsyttää kovasti, koitan laittaa pään tyynyyn. Hyvin oon kyllä saanu täällä nukuttua, pillerin turvin tosin. Hyvää yötä 💞