Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64555
Kia Kolangio
Participant

hei Jaana ja muut,
mikä vointi, miten sujuu?
itselläni jo paremmin.
parisuhdekriisi tuli ja meni, onneksi, ja juhannus vietettiin rauhallisissa (lue: sopuisissa) merkeissä mökillä. sää oli kolea. vain aattona saimme nauttia pari tuntia auringosta, se olikin sitten hyvä hetki.

maanantaina olin sytossa ja sain myös Sisplatiinia, tosin edelleen hieman vajaalla annoksella.
olen sairastanut nyt puoli vuotta. tai siis diagnoosistani on puoli vuotta. olen huomannut, että alkaisin olla valmis kuulemaan kauanko sitä aikaa mahdollisesti on. kysyinkin asiaa omahoitaja J:ltä. tiedustelin, että voisiko hän kokemuksellaan edes arvella, kuinka pitkään elimistöni kestää hoitoja.
hän sanoi, että tämän puolivuotisen aikana elimistöni on ollut ilahduttavan ”yhteistyökykyinen” muutamista takapakeista huolimatta. muuta hän ei halunnut lähteä arpomaan, enkä sitten tivannutkaan häneltä enempää. seuraava lääkärin tapaaminen on päivälleen tasan kuukauden kuluttua. kysynkö samaa häneltä, mene ja tiedä, vaikka tuskinpa hänkään osaa avata asiaa enempää.

juhannukset ja joulut ovat olleet minulle aina jonkin sortin paalupaikkoja. vimma saada kurkistaa tulevaisuuteen on suuri.
muodostin koneelleni uuden tiedoston sairauspäiväkirjani jatkoksi. nautin kesästä mutta odottelen jo syksyäkin. silloin teroitetaan kynät ja hankitaan uusi penaali :) tai ei, en minä vielä odota syksyä, kesähän on vasta alullaan.

päivät kuluvat kotoilun merkeissä. jälleen pienistä, arkisista asioista iloiten. vesimelonit ovat juuri nyt edullisia ja mehukkaita. niitä ostelen selkä vääränä. olen muutenkin petrannut ruoka- ja juomapuolta. tänään ajattelin käydä kirjastossa. ja pyöräilen pieneen sympaattiseen rantakahvilaan.
eilen jaksoin pyytää naapurin pikkukoiran iltakävely-seurakseni. se oli virkistävää.

paljon lämpöisiä terveisiä kaikille! toivottaa Kia