Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#64528
ronja
Participant

Tervehdys

Hipec leikkauksesta on nyt pian 2kk. Oli rankkaa alkuun toipuminen mutta nyt menee paremmin sen suhteen.
Olkapääpistos alkaa vihdoin helpottamaan. Se on estänyt syömistä. Paino on pudonnut – 16 kg. Kävin ravitsemusterapeutilla joka neuvoi rikastamaan ruokia rypsiöljyllä. Sitä olen nyt tehnyt.

Valitettavasti CT kuvassa näkyi uutena maksassa 1,8 cm metari. Vatsassa ei ollut mitään. Poistetun munasarjan kohdalle oli tullut 4,5 cm kysta. Olin maksan varjoaineUÄ kuvauksessa ja siellä piti selvitä samantien tilanne. Lääkäri ei voinutkaan sitten sanoa löydöksestä mitään. Saan tiedon 4.7. Sytostaatit aloitettiin 14.6 oksaliplatina ja Teysuno kun se capesitapine ei mulle sovi. Näiden sytkyjen kanssa mitä saan, pärjään.

Odottelen siis taas vastauksia ja olen epätietoisuudessa ja pelkään pahinta. Tauti pitäisi saada pysähtymään.
Aloin käymään myös psyk sh vastaanotolla. Käynnit koen hyvinä. Ystäviä ja läheisiä ahdistaa tilanne. Yritän välttää heille puhumista. He ovat vaan kauhuissaan kun en ole enää jaksanut kuin ennen. Lapsien kanssa olen paljon keskustellut ja on hyvä kun siihen on mahdollisuus

Hyvää Juhannusta kaikille. Vietän sen nyt kotosalla koska avanteen kanssa ei kuivanmökin puucee oikein onnistu ja muutenkin olen melkoisen voimaton vielä.