Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Mikrosellulaarinen karsinooma Vastaa viestiketjuun: Mikrosellulaarinen karsinooma

Vastaa viestiketjuun: Mikrosellulaarinen karsinooma

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Mikrosellulaarinen karsinooma Vastaa viestiketjuun: Mikrosellulaarinen karsinooma

#64519
Kia Kolangio
Participant

hei, Mirpa.
hienoa, että tänne ilmestyy aika ajoin uusia ihmisiä. välillä täällä on nimittäin kovin hiljaista.
valitettavasti itselläni ei ole mitään tietoa juuri Sun sairaudesta. itse sairastan saippitien syöpää, sain diagnoosin joulukuussa 17.
olen 56 v, muutoin perusterve helsinkiläinen, lapseton nainen. yleensä aika positiivinen, vaan kyllähän tämä sairaus nakertaa naista. juuri näinä päivinä olen ollut aika maassa, mies nimittäin kiukuttelee. emme ole naimisissa ja meillä on kaksi kotia.

upeaa, että jaksat lenkkeillä edes vähän päivittäin. se on jo paljon. ikävää, ettei elämässäsi ole läheisiä, kuten kirjoitit. voimiesi mukaan ystäviä kannattaa hankkia. itse lasken pari kolme läheistä ystävääni nimenomaisesti läheisiksi. verisukulaisuutta ei tarvita.
mutta helppohan näin on sanoa että mene ja hanki niitä, ystäviä siis. en tarkoittanut, että se olisi niin yksinkertaista.

ai niin, eikö täällä ole erillinen otsikko keuhkosyöpää sairastaville?
itse olen saanut valtavasti tukea yhdeltä ”syöpä-kollegaltani” täällä. (terveisiä vaan Sulle, Jaana, jos satut lukemaan tämän :)
toinen palsta, minne toisinaan puran mieltäni, on fb:n suljettu sivusto ”Eniten vituttaa syöpä”.

valtavasti voimia Sulle mirpa! ja kirjoittele taas! itse tulen tänne palstalle toisinaan harvakseltaan, säännöllisesti kuitenkin. halaus!