Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64517
Kia Kolangio
Participant

hei, Jaana
no tietenkin unohdin kysyä tuosta sappitien tulehduksesta. kuten en muistanut kysyä muitakaan asioitani. makasin vaan ja hoidon puolivälissä havahduin kun tippapussia vaihdettiin. sain sittenkin myös Sistapliiniä, tosin vajavaisen annoksen vain. ja sen Gemsitapiinin, tietty.
muistin sentään pyytää lääkärin uusimaan sen itselleni aivan pakollisen OxyNormin pahoinvointiini, sitä vastoin taas unohdin uusia Klexanen, mikä sekin pakollinen verenohennuslääke. eli huomenna soitto syöpikselle.

ukon kanssa kriisi syvenee. en tiedä, onko se aivan piipussa sairauteni takia, vaikka sitä on tietysti vaikea hänen myöntää.
en tarkoita, että minua pitäisi kohdella jatkuvasti kuin kukkaa kämmenellä, mutta oon saanut kuulla viime päivinä aikamoisia sivalluksia.
olenhan korostanut, että mä en ole hänelle sitten mikään potilas. että toivon mahdollisimmat tavallista elämää kaikin tavoin.
nyt se on omassa kodissaan, minä täällä pikkukodissa. torstaina lähdetään maalle mökille. saa nähdä mitä siitäkin tulee.
tänään ruokahalu on ollut nollissa. sain alas yhden banaanin. syton jälkeen valmistin itselleni kanasalaatin, vaan sehän meni koskemattomana suoraan jääkaappiin. josko huomenna sitten. edes jälkiruuaksi varaamani suklaavanukas ei maistu!

ihanaa, että olet Jaana hyvässä kunnossa ja vaikutat iloiselta. minäkin haluaisin saada ilon takaisin päiviini. aina se ei vaan onnistu.
menen murskaksi ennemminkin parisuhteen ongelmista, kuin tästä paskasairaudestani. jos parisuhde voi hyvin, olen ihan toisenlainen ihminen.

palataan taas, lämmin halaus sulle, parhaat terveiset, Kia