Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64516
Kirsikka
Participant

Hei kaikki, palaan vielä tänne. Oma polku on jo hoitojen kanssa ohi…..perjantaina tuli 4 vkoa vikasta säteestä. Iho meni huonompaan kuntoon vasta niiden jälkeen. Mutta ei niin kamalaa mitä olisi voinut olla. Kainalo oli arka ja nänni ja rinta. Nahat lähti. Olin tosi iloinen että sain olla kotona. Heti hoidosta kotiin ja tuuletus ilman paitaa. Auttoi kovasti. Pahin kesti varmaan sen pari viikkoa hoitojen jälkeen. Rasvailin ahkerasti. Kainaloon ei voinut Xylidermia laittaa koska otti kiinni käteen mutta kookosöljy.

Pienellä sängellä aloin liikkua ulkona toissa viikolla? Eikä kukaan edes tuijottanut. Sitten iski ruusu naamaan ja taas lierihattu päähän :( Se ja herpes kai yleistä noitten jälkeen. Ankara väsy iski säteiden jälkeen.
Olin vkonloppuna yhdistyksen leirillä muiden rintasyöpäihmisten kanssa. Koin kyllä että ehkä liian pian? Muut olivat jo pidemmällä tässä polussa. Asia vielä niin akuutti että se, kun kuulee että toiset vielä vuoden ja vuosien jälkeen ovat itkuherkässä vaiheessa – vähän ahdisti. En pystynyt avautumaan samalla tavalla. Lähinnä tarkkailin. Mutta hieno juttu nuo kohtaamiset ja leirit.

Sain saikulle jatkoa ja menen vasta syyskuun alussa. Jäin silloin viime lokakuussa pois töistä. En olisi jaksanut. Kuvittelee olevansa ihan ok mutta huomaa ettei pää ole ihan mukana, riippuu varmaan työstä? Lomamatka varattu 4.8 ja sen jälkeen 12 päivää vielä poissa työelämästä ihan lomapäivillä. Saikku 15.8 asti.

Yritän kokopäivää niin siksi haluan levätä kunnolla ennen. Ei ihan vaativa tietokantatyöskentely onnistu näillä aivoilla. Tai toinen vaihtoehto on 200 kiloisten lähetysten siirto. Nyt annan aikaa itselleni.

Jospa tämä otsan ruusu paranisi ja taas ilman hattua äkkiä? Juuri kun totuin olemaan ilman……iski tuo.

Koen huonoa omaatuntoa kun olen sortunut välillä tupakoimaan. Vaikka leirillä huomasin että jotkut polttavat ihan joka pv pelkäämättä. Itselläni se on tuuripolttamista. Jos masentaa tai juhlituttaa. Tai juominen. Yleensä en juo mutta sitten kun juon, voin juoda sen pullon viiniä illassa mutta se on se max yksi pv/vko.

Hiukset nyt hiirenharmaa sänki ja tekisi mieli kohta värjätä tms. Kaveri jolla oli viime vuonna tämä sairaus, värjää kaikilla sateenkaaren väreillä. Vähän itseä hirvittää kemikaalit.