Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen poisto vai sädehoito? Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen poisto vai sädehoito? Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

#64513
Oswald
Participant

Moi 1957! Hienoa, että PSA:si suunta on alaspäin… Lekuri kertoi minulle, että sädehoito ei heti tapa vioittunutta solua, vaan kun se ”haluaa” jakaantua, se kuolee, siksi prosesi on vähän hidas. Joku oli käynyt kuukauden välein ottamassa PSA arvot, jossa kävi ilmi tuo mainitsemasi heittely. Arvot kannattaa aina mittauttaa samassa paikassa, koska niissä labratuloksissakin on hieman heittoja.
Säteiden lisäksi myös nuo saadut hormonipiikit (3kk ja 6kk piikkejä jaossa) vaikuttavat pissaamiseen, koska eturauhanen on pienentynyt hormonin vaikutuksesta ja virtsaputki kulkee rauhasen läpi. Minulla suihku on todella heikko ja hätä iskee välillä todella nopeasti ja useasti… Toivotaan, että aikaa myöten nämäkin vaivat korjaantuu edes vähän. Noiden lisäksi minulla on ”ongelmia” siinä, että siemennestettä ei tule ollenkaan, vaan sitä kuuluisaa kuumaa ilmaa ;o)))… Toivon, että kohdallasi sädehoito toimii ja kaikki pahat solut on saatu sädetettyä… Tsemppiä…