Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64506
Leijona
Participant

Moi Fairy ja muut!

Onpa kurjaa että maksa temppuili noin pitkään mutta hyvä, että hoito on vihdoin annettu. Mulla sytojen aloitus viivästyi noin 2 viikolla kun leikkaushaavan kanssa oli ongelmia ja täytyy sanoa että kurjalta tuntui. Voin vain kuvitella että on todella stressaavaa olla ”hälytysvalmiudessa” koko ajan!

Eilinen meni puuhastellessa ja nauttiessa energisestä olosta, ihanaa! Kovasti kyllä mietin ja ihmettelen miten se olo kohentuukin yhdessä yössä… Minulle ehdottomasti hankalin päivä on 5. päivä tiputuksesta sitä on kuin ”haudan partaalla” ja sitten kun koittaa päivä numero 6. niin olo on kuin milläkin super naisella, heh!

Mä olen tavannut onkologin vasta yhden kerran, ennen hoitoja. Ensi viikolla olisi sitten käynti, ns. puolivälin piipahdus ja sitten seuraava ilmeisesti kun sytot on takana. Jokaisen hoitokerran jälkeen lääkäri on kuitenkin katsonut mun paperit ja määrännyt Accofilin tarpeen mukaan joten sellainen tunne minulla on, että jos olisi tarve niin lääkäri olisi saatavilla.

Minä en ole vielä hirveästi pohtinut tulevia hoitoja, toki olen ottanut asioista selvää ja tietyllä tapaa valmistautunut niihin. Yritän olla aina ns. pari askelta edellä tässä touhussa mutta en kuitenkaan liikaa. Etappi kerrallaan yritän edetä!

Vuosikontrollit tulevat varmasti olemaan vaikeita ja pelottavia. Täytynee niihinkin rakentaa jokin selviytymisstrategia jospa ne siten kestäisi!

Rintasyöpäyhdistyksen facebook sivuilla oli muuten hyvät luennot, kannattaa käydä katsomassa!

Aurinkoista päivää!

Leijona