Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64486
Jaana69
Participant

Hei! No onpa kurja, että veriarvot on ruvennu temppuilemaan. Taitaa olla hankala sovittaa yhteen verenohennuslääke ja sytostaattien tekemät muutokset. Mulla piti tänään olla hoito, mutta peruuntu CRP:n koholla olon takia. Oli eilen 21 ja tänään pika-CRP 22. Ei siis oo paljon koholla, mutta koska ei ollu lähteny laskusuuntaan, niin hoitoa siirrettiin perjantaille, jos torstain labrat ok. Hyvä vaan, että ovat tarkkoja. Olin su-ma aika vetelässä kunnossa ja arvasinki, että labroissa on häikkää, myös valkosolut oli eilen matalalla, mutta niitten puolesta olisivat hoion tänään kuitenkin voineet antaa.

Kävin siis lääkärin vastaanotolla tänään. Lääkäri kertoi, että monesti 6 hoitokerran jälkeen siirrytään pelkästään gemsitabiiniin ja katotaan miten pelkästään sillä pärjää. Mulla on nyt siis takana 3,5 hoitokertaa kun aina se kaksi hoitoa ennen taukoviikkoa muodostaa yhden hoitokerran. Saapas nähä, ei auta kuin elää päivä kerrallaan sinne asti. Röntgenlääkäri ei siis maininnut magneettilausunnossa sanaakaan vatsakalvosta, vaikka siellä tautia kovasti pitäis olla. Mun lääkäri aikoi ens viikon torstaina kattoa kuvat röntgenlääkärin kanssa yhdessä.

Kerrotko Kia, mihin päätökseen tulivat sun hoitojen kans. Olishan se ihanaa kun sais taukoa niistä, mutta ymmärrän kyllä, että pelottaa, niin pelottais muaki. Ja onhan niitä muitaki sytostaatteja. Toivottavasti asia selviää parhain päin ❤