Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#64484
Myy79
Participant

Heippa Kesanto!

Kyllä musta on tuntunut monilla kontrollikäynneillä, että aikataulu on tosi tiukka ja onhan niin käynytkin, että lääkäri myöhästyi kontrollista tunnin verran operaation vuoksi. No, asiat saatiin kuitenkin hoidettua myöhästymisestä huolimatta ja olihan lääkärillä syy.

MInulla on kontrolleissa myös ollut aina eri lääkäri. Toisaalta se on hyvä. Voi kysyä samaa asiaa eri lääkäreiltä ja saada vahvistusta tai olen myös huomannut, että joltain lääkäriltä uskaltaa kysyä helpommin jotain kuin joltain toiselta. Henkilökemioissa on eroja. Omalla kohdallani kun on ollut munasarjasyöpä niin seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset ovat askarruttaneet minua paljonkin ja jonkun lääkärin kanssa on ollut helpompi jutella aiheesta kuin jonkun toisen. Viimeisin lääkäri oli tosi hyvä nuori erikoistuva. Yhtä lukuunottamatta kaikki lääkärini ovat olleet erikoistuvia.

Olen kuitenkin tyytyväinen, että en ole jättänyt kontrolleja väliin, vaikka välillä olenkin ollut todella uupunut tämän syövän takia. Kyllä se kuitenkin harmittaisi, jos jättäisi menemättä. Toki tuon väsymyksenkin ymmärtää. Onhan tuo sairastumisprosessi kokonaisuudessaan tosi repivän raskas ja uuvuttava kokemus.

Mukavaa kesäaikaa sinulle ja muillekin!