Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64476
Jaana69
Participant

Heippa 🙂 Lääkäri soitti ja maksan kasvain on pienentyny hieman. Oli nyt 2,6 x 2,7 cm. Mun mielestä Oulun lääkäri sanoi silloin olleen 4 cm. Hyvä näin 😊 Nestettä vatsaontelossa pieni määrä ennallaan, samoin imusolmukkeet ennallaan eli vähän suurentuneet. Vatsakalvosta röntgenlääkäri ei maininnu mitään, se on minusta kummallista. Ens tiistaina on ensin lääkärin vastaanotto ja sitte hoito päälle. Täytyy sitte kysellä lisää. Kasvainmerkkiaine otettiin viime tiistaina ja oli laskenu edelleen. Oli ennen hoitoja 170, kolmisen viikkoa sitte 94 ja nyt 72. Hoitoja jatketaan samaan tapaan. Eli oikeaan suuntaan ollaan menossa 😊

Magneetti- ja TT-kuvaukset taitaa toimia täysin eri tekniikoilla, sun mies Kia osaa varmaan selittää tarkemmin. Magneetissa ei tuu potilaalle säderasitusta ollenkaan, TT:ssä ymmärtääkseni aika paljon. Mulle tehtiin alkuun TT-kuvaus. Siinä oli minusta kurjaa kun piti juoda 1,5 litraa vettä lyhyessä ajassa ennen kuvausta, yök. Magneetti oli mulla sitte uuempi kuvaus, joten siks tehtiin nytkin magneetti, joten oli parempi verrata.

Joo, Dexametason on kortisonia, se menee mullaki.

Onpa kurja, että miehesi sairastui 😞 Toivottavasti on päässyt kotiin ja saatte hoitaa toisianne. Älä liika kovasti yritä liikuntaa harrastaa, omien voimien mukaan 👍 Hyvää vointia ja aurinkoista viikonloppua! ☀