Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64457
Kia Kolangio
Participant

tervehdys,
voe veljet sentään mitkä nukkumisrupeamat taas. olen nukkunut kuin tukki monta päivää ja yötä. pari yrjöaamuakin on ollut.
mutta aina kun yrjöttää ajattelen että siellä se syto tekee hommiaan, siksi huonovointisuutta.

totta puhut, ei suklaan syöntiä voi kokonaan lopettaa. koira, suklaa ja villasukat. minustakin paras kolmikko ikinä. nytkin mulla on villasukat jalassa, viileä aamu kun on.
kunpa sataisi välillä! vein pihalle vesikippoja oraville, linnuille ja jäniksille, siilille panin t-vadillisen vettä. en tiedä mahtavatko ne löytää lähteille mutta huolestuttaa kovasti. lisäksi tein ”luonnon lammikoita” eli kaadoin askelkivityksille litratolkulla vettä. aah, nyt keksin, ehkä voisin viedä porkkananpalan ja pähkinöitä vesikippojen kylkeen josta näkisin onko joku edes käväissyt kipoilla. porkkanaa jänöille ja maapähkinää kurrelle :)

mieliala on ok. tosin mies sairastelee ja joutui osastollekin. ei mitään vakavaa. sairauslomalla siis hänkin. ukkeli on semmoinen höyrypää, aina menossa ja tekemässä jotain joten breikki on tarpeen. ei valitettavasti osaa pysähtyä ennen kuin on pakko.

hyvää tiistai-sytoa Jaanalle! ja torstaille magneetille kaikki peukut ja varpaat ylös. koska taas saitkaan kuvista palautteen? kyselee Kia