Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64413
Jaana69
Participant

Heippa! 🌼 Oon Kia ilonen sun puolesta, että saat nyt myös sisplatiinia, se on kuitenkin aina pettymys, jos ei pysty kaikkia tarvittavia lääkkeitä käyttämään. Toivottavasti sietäisit sen nyt paremmin 👍 Henkisesti oon voinu jo pitemmän aikaa ihmeen hyvin. Minä kun en mikään positiivisen ajattelun maailmanmestari oo, päinvastoin – aina oon sitä pahinta pelännyt. Iso osuus tähän jaksamiseen taitaa olla essitalopraamilla, ilman sitä en taitais pärjätä. Koen, että oon oppinu sulta Kia paljon elämänasenteesta, lämpimät kiitokset sulle siitä ❤ Oot niin positiivinen ja fiksu ihminen. Toki niitä kamalia ajatuksia liikkuu päässä tuon tuosta, se on selvää, mutta yritetään päästä niistä eroon. Sillon kun fyysisesti tuntee olonsa hyväksi, niin mielikin on hyvä, mutta jos vähänkin jostain nipistää, niin kyllä ajatukset laukkaa liikaa eteenpäin, pelottavaan tulevaisuuteen.

Tämä hoitojen taukoviikko tulee tosiaan tarpeeseen, se tuntuu kyllä niin lomalta. Mulla on vointi hyvä ja lähetäänkin miehen harrastuksen perässä viikonlopuks sinne Etelä-Suomeen, kiva kun saa vaihtelua ja ajatukset välillä muualle.

Ihanaa, että teillä on mökki, jossa kesää vietellä, voiko ihanampaa olla! ☀

Onneli on vielä nuori tyttö, 7 kk ikäinen. Niin täynnä energiaa että huh huh! Voi, kyllä nauttisit sen seuraamisesta, on se niin hassu. Siinä murheet unohtuu kun Onnelin menoa seuraa 😀

Toivon sulle Kia hyvää vointia tämän hoitokerran jälkeen ja että saisit viettää kunnolla lomaa sitte ens viikolla 💕