Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64411
Kia Kolangio
Participant

oranssit lenkkarit! ihanaa. oranssi on lempivärini. mulla on oranssit marimerkon verhot ja oranssit Ikean jalkalamput.
kukkien istutus jäi sikseen koska tajusin että miten ne pärjäävät kun lähdetään mökille ja/tai miehen luokse. tiedän sen Marttojen ”lomakastelijan” mikä menee niin, että villalangan toinen pää upotetaan vesipulloon ja toinen pää multaan.. mutten luota siihen.
nyt parvekkeellani siis vain orvokkeja ja basilikaa. ne roudaan naapurin hoidettavaksi jos ja kun lähdetään reissuun. mutta jääkööt lisäistutukset tekemättä.

olen vaihteeksi sietänyt Sisplatiinia. heiveröinen olo ollut välillä muttei mitään kuumeilua ainakaan. ensi maanantaina taas pläjäys, sitten väliviikko. kestän tämän eikä tää nyt niin hirveetä ole. monella on paljon pahemmin.
miten Jaana koet tällä haavaa sairautesi? mulla on ollut pari päivää semmoinen vaihe, että tätäkö loppuelämä. syto-aikataulujen mukaan sitä elellään. haaveilen remissiosta, että sairaus menisi vaikka vuodeksi tauolle. kuten yhdellä diagnoosi-kollegallame fb:ssä. R sai peräti kahden vuoden tauon. ei tarvittut käydä hoidoissa vaan muistaakseni hän pärjäsi kotilääkityksellä pillerien muodossa. kaksi vuotta! se on paljon.
samoin eräs toinen tuttavani. hänellä on syöpää haimassa, mutta pärjää hänkin tällä hetkellä pelkällä kotilääkityksellä.

Onskulla on varmasti superhauskaa. näin lämmin ensikevät hänellä. eikö vain, eikö Onneli ole alle vuoden?
sunnuntai, mutta miten mulla on ihan lauantainen olo.

mies on sairastanut viikon omassa kodissaan vatsapöpöä, en ole uskaltanut mennä sinne hoivaamaan häntä tartunnan pelossa.
mitään noroviruksia tai vastaavia en kaipaa nyt ollenkaan.
ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä lakkiaisia juhlimaan, sitä ennen haluan minäkin käydä kenkäkaupassa. jotkut viiden. kuuden sentin korkkarit ois hakusessa mutta mulla on niin hankala jalka että tartten leveän lestin ja sitä rataa. olen varsinainen hevoskinttu.

kesäisiä päiviä meille lisää ja hyvää mieltä :)