Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64365
Leijona
Participant

Moi Fairy ja muut!

Harmillista, että maksa temppuilee ja hoitoa ei päästä toteuttamaan suunnitellusti. Toisaalta näille ei mitään voi ja parempi se on niin, että hoitoa ei anneta jos keho ei sitä kestä.

Itselläni olivat kaikki veriarvot hyvät ennen toista tiputusta ja toivon, että sama linja jatkuisi läpi hoitojen. Eilen ja tänään on ollut kyllä väsymystä ilmassa, päiväunet ovat ihania! Makuaisti on myös kaikonnut ja mikään ei oikein maistu miltään!

Tuota kotikuntosalia olen myös itse miettinyt. Pieniä painoja löytyy ja niillä olenkin jumppaillut, harkinnassa olisi nyt käydä ostamassa tanko ja vähän painoja niin saisi tehtyä jo hyvän treenin kotona! Olen myös lueskellut paljon liikunnan suotuisista vaikutuksista rintasyövän hoidossa / uusiutumisessa. Liikaa ei pidä tosin rehkiä mutta ei kai tässä nyt ihan sängynpohjallekaan kannata jäädä! Järki päässä ja omaa kehoa kunnellen. 😁

Tuntuu kyllä jopa jotenkin kornilta, että hiusten puuttuminen rajoittaa tätä elämää tällä hetkellä eniten…

Oletko Fairy muuten katsonut / perehtynyt ruoka-aineisiin mitkä vaikuttavat maksan toimintaan ja puhdistumiseen? Voisikohan sieltä löytyä jotain apua?

Leijona