Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64344
Leijona
Participant

Heippa!

Täällä syto nro. 2 ”nautittu” ja hyvin sujui! Minulla aika kuluu hyvin kun käyn töissä ja saikkuviikolla teen jotain työjuttuja voimien mukaan kotosalla. En myöskään ole juurikaan kaventanut elämääni millään osa-alueella, tokikaan en mene mihinkään esim. kylään jos tiedän että siellä ollaan sairaana. Käsiä pesen ahkerasti mutta muuten en ole asian kanssa ainakaan vielä stressannut.

Minun kasvain on eikun oli 😂 Eihän sitä enää ole! 100% hormonipositiivinen kumpaankin hormoniin joten hormonihoidot on luvassa. Harmillista taitaa olla, että tuon tukostaipumuksen vuoksi en voi käyttää Tamofenia mitä yleensä käytetään premenopausaalisilla naisilla. En ole tätä vielä juurikaan ajatellut vaan yritän ottaa yhden askeleen kerrallaan mutta kuitenkin niin, että valmistaudun ja otan asioista ennakkoon selvää. Tämä on sopinut minulle hyvin! En ole juurikaan enää edes harmitellut sairauttani tai vellonut sen syövereissä vaikka niitäkin päiviä on vielä varmasti luvassa… Uskon ja ennenkaikkea toivon, että tämä tauti on parannettavissa ja tämä koko huono vuosi on vain yksi usean hyvän vuoden seassa! Toki tähän omaan ajatukseeni vaikuttaa paljon se, että olen voinut hyvin ja selvinnyt omasta mielestä tästä alkumatkasta ns. ”pintanaarmuilla” vaikka kaikki ei ole mennytkään ihan putkeen ja takapakkejakin on tullut.

Olen tottunut käymään kuntosalilla ja jumpissa mutta nyt tuon peruukin kanssa se ei tosiaankaan innosta. Mitään ratkaisua en ole asiaan vielä keksinyt… Onko kenelläkään tähän mitään ideaa? Pipot ja huivit ovat ihan yhtä huonoja ratkaisuja koska ne kyllä paljastaisivat sairauden… Ehkäpä täytyy hankkia painoja kotiin niin voi urheilla kaljuna 😂

Mukavaa viikkoa ja toivotaan että Fairy saat hoidon tällä viikolla! Sitten olet jo puolivälissä! Minä iloitsin tänään, että enää 4 hoitoa jäljellä. Nopeasti nämä taitaa mennä vaikka jossain hetkessä ajattelin että hoidot kestävät pienen ikuisuuden!

Palataan!

Leijona