Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64330
Fairy
Participant

Hei kaikki,
Mukava lukea itse jokaisen kuulumisia.
Leijona: täällä kolmatta sytoa idotellen, jos maksa-arvot viimein kunnossa, niin tällä viikolla hoito. (Siirtynyt siis viikolla).
Minulla oli lääkärin vastaanotto viikko sitten ja alustavasti leikkauksesta keskusteltiin, mutta tarkkaa suunitelmaa ei vielä, kun ensin nuo sytot minulla. Minullakin tukostaipumusta ja sen vuoksi onkin fragmin pistokset hoidon ajan käytössä.

Onko teillä muilla minkätyyppinen kasvain ollut, tuleeko hormonihoitoja? Itselläni todnäk tulee, sekin mietityttää jo ennakkoon miten niiden sivuoireiden kanssa pärjää.

Minäkään en ole isompia matkustusohjeita saanut, tosin hoitojen aikana en kyllä ulkomaan reissuja suunnittelekaan.

Peruukki rasittaa minuakin ja koko sairastaminen ylipäätään välillä. Kovin on elämä muuttunut hiljaiseloksi enemmän, kaveripiiri töissä ja itse infektioita vältellen kotona. Onneksi kesä tulee ja valoa ja puutarhahommia. Miten te muut olette saaneet ajan kulumaan. Itse olen aina hoitoviikon jälkeen voinut normaalisti- pyöräillyt, ulkoillut, keksinyt puuhaa- vaikka tosiasiassa välillä tosi tylsistynytkin kun normi elämänpiiri kapeampi. Tämmöinen tajunnanvirta alkuviikkoon.

Aurinkoa ja hyvää vointia kaikille!
-Fairy