Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64325
Kia Kolangio
Participant

moikka,
kiitos Jaana tuuletuksestasi! :)
mulle on tosiaan arvoitus missä labra-paperissa voisi olla merkintä noista CEA ja CA19-9-arvoista. pitää kysäistä ukoltani muistaako se noita arvoja. olen tosiaan onneton koodien sun muiden asioiden kanssa.

minä taas tuuletan sun puolesta hoitajan sanoista!!! eli nythän on tilanne semmoinen että meillä molemmilla pyyhkii hyvin.
tuosta magneettikuvauksesta. meitin täytyy sopeutua siihen että mennään tutkimuksesta toiseen, se on nyt tällä haavaa meidän elämää.
mullakin on jälleen parin kuukauden kuluttua uusi kuvaus. en ole vielä saanut päivämäärää mutta käsittääkseni se osuu heinäkuun loppupuoliskoon.
nyt vaan nautin tämänkertaisista hyvistä uutisista. nauti sinäkin!

aivan upeaa että oot jaksanut noin pitkiä lenkkejä tehdä. mun tavoite on 20 min päivässä kävelyä, oli se sitten kauppareissu tai muuta. siis semmoisina päivinä kun vointi on ok. taidan olla laiska, ja olenkin.
Onnelin hauskanpidon näen silmissäni. voi miten ihanaa. nauttikaa täysin rinnoin.
kauniina päivinä olen sentään haravoinut mökillä ja miehen luona. molemmissa paikoissa on isot pihamaat. onhan sekin jotain.
minäkin asun aivan merenrannalla ja päätin liittyä talon uimaporukkaan. pari naapuriystävääni uivat joka kesä säännöllisesti. riippuu tietysti keleistä.
hienoa kun ollaan saatu tämmöisiä ilmoja vaikka on vasta toukokuu.

ilonaiheita on niin paljon. se pitää muistaa. ja jos hoidoissa tulee takapakkia niin vaihtoehtoja on, kuten Pullapitkokin kirjoitti.
mulla jatkuu ensi maanantaista Sisplatiini vanhaan malliin Gemsitapiinin kyljessä. toivotaan ettei se iske taas kuumetta taikka muuta. koko sairauden aikana (eilen tuli muuten 5 kk diagnoosista) hoidot on ollut katkolla kaksi kertaa. mutta silti, huom, näin hyvät hoitovasteet.

voi oikein hyvin ja kirjoitellaan taas, lämpöisin terveisin K