Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64322
Bluestonttu
Participant

Hei!
Onnea, Kirsikka, hoitojen päättymisen johdosta! Nopeasti se sädehoitorupeama sentään meni, ainakin minusta. Kerroit kärsiväsi nivelkivuista. Toivottavasti kipusi laantuisi. Kurjaa, jos kipu haittaa vointia nyt, kun saisi muuten jo vähän huokaista helpotuksesta.

Olen aloittanut työt. Helteiden ja rohkaisevien kommenttien johdosta kuljen nyt avopäin. Seurasin hiustenkasvua selfievalokuvien avulla. Minusta näytti pitkään, ettei edistymistä tapahtunut. Nyt kuitenkin, kun edellisestä lyhyelle sängelle ajosta on huomenna kolme kuukautta, on hiuksia jo sen verran, että huomaan selvän eron 3 kuukautta sitten otettuun kuvaan verrattuna.

Hienoa, Fairy, että sait rauhoittavia tuloksia varjostuman tutkimuksissa. Kyllä tässä itse kukin aika varpaillaan on. Koskaan ei voi tietää mitä tuleman pitää.

Kyselit, Fairy, miten pitkiä sairaslomia muilla on. Minulla oli töihinpaluu
6,5 kuukautta leikkauksesta. Minulla oli ensin leikkauksen jälkeen vajaa kolme viikkoa sairaslomaa ja sitten vajaa kaksi viikkoa töitä. Sitten oli saikkua sytostaatti- ja sädehoitojen ajan.

Mielestäni olisin kyennyt jonkinlaiseen työhön.Sairasloman aikana vointi oli melko hyvä. Ehkä käsien iho ei olisi kestänyt työssäkäyntiä. Vessassakäyntien tiheys olisi myös aiheuttanut hankaluuksia. Keskittymiskyvyssäkin oli puutteita. Lisäksi hoidossa- ja lääkärissäkäyntien ajaksi sijaisten haaliminen olisi ollut työlästä työnantajalle .

Leijona kysyi, ollanko me muut saatu ohjeita matkustamisen suhteen. En muista, että olisin isommin saanut ohjeistusta. Sen muistan, että jouduin perumaan lennon, joka olisi ollut liian pian leikkauksen jälkeen. Riskinä olisi ollut saada veritulppa.

Hyvää jatkoa sädehoitoon, necu ja sytostaattihoitoihin, Fairy ja Leijona!

Joku kirjoitti tuossa aiemmin siihen tapaan, että jatkaa elämää muuttuneena syövän jäljiltä. Mielenkiinnolla seuraan, että mitä muutoksia itsessäni ilmenee niin ruumiillisesti kuin henkisestikin.

Bluestonttu