Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? Vastaa viestiketjuun: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita?

#64321
Jaana69
Participant

Voi Kia, oon niin kamalan onnellinen sun puolesta! :) Kyllä tuommosia uutisia on mukava kuulla! Luin nuo sun viestit aamulla ja täytyy myöntää, että jännitin kyllä koko päivän, kattelin vähän väliä, että jokohan oot laittanu CT-vastauksen, nyt vasta istahin sitä sitte kommentoimaan. Jatketaanko nyt siis molemmilla lääkkeillä vai pitääkö sisplatiini pitää edelleen tauolla?

Mää oon voinu tosi hyvin. Tätä 14.5. hoitoa edeltävästi tein joka päivä lähes 6 km:n reippaita kävelylenkkejä. Nyt kun ilmat on lämmenneet, ollaan kävelty pari kertaa päivässä meren rantaan Onnelin kanssa uimaan. Meiltä on tuohon meren rantaan reilu kilometri eli yli 4 km kävelyä päivässä – minä en siis ui, vain Onneli ja on siitä niin kovin innostunut, ei sitä taho saaja piettyä merestä pois :) Siis myös tämän hoitokerran jälkeen oon voinut tosi hyvin ja kävelylenkkejä tehny joka päivä.

Mulla kontrolloitiin nuo kasvainmerkkiaineet viime viikolla. CEA-arvo on ollut koko ajan ihan normaali. CA19-9-arvo oli ennen hoitojen alkua 170 (normaali arvo olisi alle 37) ja perjantaina sain tietää, että oli laskenu 94:aan!!! Tämä oli ihana uutinen! Kysyin maanantain hoitoreissulla tästä hoitajalta, joka sanoi sen olevan merkki siitä, että lääke puree. Toivotaan näin. Seuraava magneettikuvaus on 7.6., se pelottaa kyllä. Mulla on nuo maksa-arvot ihan normaalit ja myös bilirubiini, sen koodi on siis P-Bil. Noita kasvainmerkkiaineita ei kontrolloia joka kerta eli olettaisin, että sultakin ne on otettu varmasti joskus, ehkä ne löytyy jostain vanhoista labratuloksista.

Hyvää vointia Kia ja kaikki muutkin! :)