Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64314
Kirsikka
Participant

Hei taas, pitkään olin poissa kun täällä oli niin hiljaista. Ja Bluestonttu jonka tapasinkin. Se sinun siilisi oli hieno :) Ihan oikea tukka, ei siili minusta. Kyllä sillä uskaltaa liikkua.
Olen nyt siirtynyt helteellä turbaaneihin. Peruukki on kuuma. Jos tämä vähän kasvaa niin ehkä parin vkon päästä ilman mitään.

Töissä kerroin omalle tiimille. Facebookissa olen kertonut hoidoista jne. mutta en ole tarkempaa diagnoosia julkaissut. Jokainen saa arvata jos haluaa. Ja olen jotain päivityksiä salannut pahimmilta juorukelloilta…..

Tänään vika säde, hurraa. Pihalla kakkua ja skumppaa naapureille ja tukijoille. Nyt yksin kotona kissojen kanssa ja mini OIKEA shampanja.
Kainalo on tosi kipeä ja nänni. Muuten ok. Hoitaja varoitti että 1-2 vkoa niin on se pahin kun hoidot loppuu. Eli vielä ei kannata riemuita…..
Ontto olo kun rutiinit hävisivät.
Lonkkakivut ja polvi ja nilkat herättävät aamuöisin……vaikka on triplanega eli ei hormonihoitoja. Alkoi lonkkasäryt jo ennen syöpää.
Kuulemma reumatutkimukset tulossa. Äidillä on reuma. Sytothan saattavat laukaista vaikka mitä. Toki reuma olisi parempi vaihtoehto kuin joku muu.