Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64313
Leijona
Participant

Moi!

Tuliko sinulle Necu väsymys jo heti hoitojen alussa? Itse täällä kovasti mietin että onko koko ajan pidettävä mielessä ajatus siitä että jatkossa hoidot eivät suju yhtä helposti kuin ensimmäinen… Hoitoviikolla olin kyllä hieman uupunut ja hengästytti helpommin kuin yleensä mutta melko nopeasti nämäkin meni ohi!

Yritän elää ja toimia niin kuin ennenkin ja pidän itsestäni huolta syömällä terveellisesti ja liikkumalla. Töissä olen käynyt nyt pyörällä, jolloin saan hyvän päivittäisen hyötyliikunnan, rankempi liikkuminen on kyllä ollut tauolla jo tovin ja leikkauksen jälkeen oli aika paljon rajoituksia liikkumisessa.

Onko sinulle Fairy tehty jo leikkaussuunnitelma? Tiedätkö jo mitä siis on luvassa? Minä en juurikaan osannut leikkausta jännittää pikemmin odotin sitä ”innolla” ja olin helpottunut kun leikkausaamu vihdoin koitti. Minun leikkaukseeni sisältyi myös enemmän riskejä kuin tavallisesti koska minulla on ollut muutama vuosi sitten laskimotukoksia päässä ja jo etukäteen tiedettiin että leikkaus tulee kestämään pitkään (lähes 10h).

Minusta tuntuu ajoittain samalta kuin Fairystä, ihan kuin tämä sairaus olisi jonkun muun kuin minun… Tänään jopa mietin, että miten muistan mennä ensi viikolla hoitoon ja siitä hetken kuluttua tajusin että olin unohtanut tyystin että verikokeissa pitää käydä tällä viikolla… 😂 No onneksi nyt on vasta tiistai ja verikokeisiin ehdin hyvin loppuviikosta!

Tukka tippui eilen… 😢 Ei toteutunut toiveeni siitä että karvat olisivat kestäneet päässä vielä tämän viikon… Nyt opetellaan uuteen ulkonäköön. Mikäli luvassa on lämmin kesä niin tuon peruukin kanssa tulee olemaan varmasti ikävää… Olisinpa niin rohkea, että uskaltaisin kulkea kaljuna.

Tuota reissaamista olen myös miettinyt… Lentokoneeseen en kyllä lähtisi koska siellä pöpöt leviää niin helposti mutta kotimaassa matkailu luulisi olevan ihan sallittua jos vointi sen sallii. En ole kyllä asiasta keskustellut hoitohenkilökunnan kanssa mutta jos saan käydä töissä niin miksi en voisi myös matkustaa…? Oletteko te muut saaneet jotain ohjeita mitä ei saisi tehdä?

Aurinkoisin terveisin

Leijona