Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#64311
Fairy
Participant

Hei kaikki,

Tuosta juuri itsekin haaveilen, että voisi ollakin vaikka osin töissä sitten säteiden aikaan. Kolmatta sytoa odotellen, verikokeiden mukaan ei lupaa sille vielä tullut, johtuen liian korkeista maksa-arvoista. Sinänsä harmittaa takapakki, vaikka onkin hyvä, että asioita seurataan ja elimistö saa toipua tarpeeksi.

Onko teillä muilla tullut sytokertoihin viivästyksiä ja jos, niin mistä syistä? Täällä nyt muutama päivä odotellaan ja loppuviikosta uudet labrat ja uusi yritys. Pitää nyt vain toivoa, ettei asiassa tule lisäongelmia.

Oma sytojen jälkeinen leikkauskin hiljalleen alkanut tulla mieleen. Jännittääkin kovasti, kun en ole missään leikkauksessa ikinä ollut tai nukutettu. Kuinka pianhan leikkaus mahtaa olla sytojen jälkeen, kun itselläni on tämä nurinkurinen järjestys asioissa. Pitänee kysyä lääkäriltä. Miten muutoin olette jakselleet henkisesti koko asian kanssa. Itselläni välillä olotila kuin eläisi jokun muun elämää. Mieli ei meinaa käsittää, että on sairas, kun olen ollut hyvävointinen (lukuunottamatta muutamaa lepopäivää syton yhteydessä).

Oletteko uskaltaneet reissata sytojen aikana mihinkään vai olleet enemmän kotimaisemissa. Kesällä kyllä ainakin kotimaanpiipahdus johonkin toisi tervettä vaihtelua.

Tällaiset kuulumiset. Voikaa hyvin, lämpöä ainakin riittää toistaiseksi- niin ihana aurinko!
-Fairy